Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

 

 

 

Iarna ne bate încet la ușă, așa ca a venit timpul să ne completăm garderoba cu noi tovarași. Cele mai frumoase căciuli și pălării le-am văzut în inspirația de săptămâna trecută. Dar ce facem cu celelalte piese necesare?

 

Vremea rece dar uscată ne îndeamnă la plimbări lungi. Astfel, cizmele cu blana devin piesă de bază. Și ce să mai porți, ca să nu îngheți? Desigur mai multe piese stratificate. Puloverul preferat în combinație cu jachetă sau parka sunt o pereche minunată. Noi le preferăm pe cele de croială mail lungă, pentru că iarna nu poate fi nimic mai neplăcut decât spatele descoperit.

 

Puloverul calduros și pufos este iarna indispensabil. Unul de o singură culoare îl poți decora cu un cerb Deers, iar pe mână nu uita să-ți pui ceasul preferat. Brățările sunt solicitate nu doar vara, dar și iarna.

 

Cu cele de la marca Brosway nu vei da greș, le poți asorta cu puloverul, dar se combină bine și între ele. Dacă vei alege una cu sens, ai imediat și o idee de cadou. :-)

 

 

 

Când va deveni timpul și mai rece, dar și așa vei dori să fii cât mai mult afară, mizează pe îmbrăcămintea funcțională, care nu te va trăda, chiar și la cele mai puternice rafale de vânt. Încălțămintea calitativă și confortabilă este indispensabilă. Inspiră-te cu modelele de la marca Loap sau Keen și piciorușele tale vor fi fericite. Îmbrăcămintea sport nu trebuie să fie neapărat plictisitoare și de o singură culoare. Cu o jachetă violetă cu blană vei fi stea la plimbare și pe pârtie. Iar jacheta albastră matlasată pentru bărbați, la fel poate deveni o schimbare plăcută.

O doză nouă de inspirație

 

 

Ți-a plăcut inspirația noastră de iarnă? Atunci partajeaz-o și prietenilor tăi. ;-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde