Sunt bucuros de tot ceia ce sunt... JK Sanchez

Majoritatea oamenilor își aleg pentru viitor o singură profesie. Însă există și așa "excepții" cum e de exemplu JK Sanchez, dansator, coreograf, actor, regizor, om de afaceri și DJ într-o persoană. Deși are numai 32 de ani, calea sa de dansator a început cu mai mult de 25 de ani în urmă. Un băiat obișnuit din Česká Lípa, care a ajuns în lumina reflectoarelor a celor mai renumite scene, rămâne smerit, muncește mult asupra sa și își dezvoltă capacitățile sale în continuu... Mai aproape de ideal, mai aproape de Soare.

Susținerea e mai mult decât banii

 

Pe Sanchez l-am contactat în vederea filmării unui clip comun cu un rapper începător din Chrudim, Lukaš Dočekal alias Progy. Pentru clipul Fii tu însuți, care va fi prezentat deja pe 8 ianuarie 2018, nu am putut să alegem pe cineva aleatoriu. Ne-am dorit o persoană, care e într-adevăr ea însuși, care în viața sa a depășit obstacole și în ciuda lor, nu a renunțat niciodată ...

 

Când am introdus toate variabilele în ecuație, la sfârșit l-am descoperit pe Sanchez. Și cică pe lângă clip a devenit și starul inimilor noastre? E adevăr curat ...

 

"Vreau să ajut un artist începător, un băiat tânăr, pentru că și pe mine la început m-au ajutat câteva persoane. Fără ele, drumul spre visul meu, ar fi fost mult mai greu. Deci acum întorc binele pe care l-am primit, pentru că susținearea și o mână de ajutor sunt mai mult decât banii."  -Sanchez-

Fă ce îți place și câștigă-ți cu asta existența

 

A găsi activitatea, care îi place unei persoane, îi va place în viitor, se va perfecționa și într-un sfârșit își va câștiga astfel existența, e după părerea lui Sanchez cea mai mare fericire. Aceasta este rețeta sa de succes și pentru o viață fericită. Despre sine spune, că nu este o persoană de tip familist, la moment are un stil de viață atât de agitat, încât nici nu ar avea timp pentru familie. Iar dacă nu poate face ceva destul de bine, atunci mai bine nu o face deloc.

Îi place să colaboreze în proiecte mari cu persoane faine, la moment de exemplu cu Ben Cristovao în clipurile și la concertele acestuia și nu numai ca dansator, dar și ca coreograf. La fel a participat la pregatirea unor TV show-uri de talente cum ar fi Superstar.

Fii tu însuți = Găsește propriul stil

Noua generație de dansatori, care se nasc în prezent, se inspiră din multitudinea de video-uri pe youtube, urmăresc idolii săi pe rețelele sociale, frecventează școala sau cursuri de dans. Și preiau un pic stilul profesorului său. Când Sanchez a început să danseze, nu avea nimic din astea la dispoziție. Doar câteva decupaje din revista germană Bravo cu figuri din break dance. Însă nu a văzut asta ca o barieră. Dimpotrivă. A avut posibilitatea să-și găsească propriul stil, care azi a devenit semnătura sa artistică.

Despre importanța imaginii

 

Lumea showbusinessului este plină de oamnei talentați și ca să nu vă pierdeți în ea, trebuie să munciți asupra imaginii și manifestărilor proprii. Adică să puteți fi recunoscut și să vă țină minte. Cum spune Sanchez, imaginea bine aleasă este cheia succesului. Iar alăturată talentului, crează o instrucțiune cum să deveniți star.   

Wanted - EDT
Azzaro
Wanted - EDT
estimam pe 19.6. la Dv.

Argint-viu în pălărie

 

Nu se așează, nu stă nici o clipă, tot timpul se mișcă :) În timpul fimărilor cam de 20 de ori a încercat să stea pe cap, în loc de picioare... Ca o persoană atât de temperamentală să se simtă bine, are nevoie de îmbrăcăminte în care se va simți comod și confortabil. Nu poate să-i rețină cumva mișcările și totodată trebuie să fie parte indispensabilă a imaginii sale.

Îi plac tenișii de la Converse dar are și alte branduri populare, care sunt nu numai comode, dar mai ales stilate. Și accesorii de pus pe cap. Fără ele nici un pas. Dacă treceți cu ochiul prin instagramul său, va fi destul de dificil să găsiți o poză fără căciulă sau pălărie cool. Pălăriile îi accentuiază frumos trasăturile tăioase a feței, în unele arată ca un băiat obraznic din Brooklyn. Iar daca are căciulă, atunci e pusă neapărat ștrengărește, nu-i acoperă urechile sau e pusă stâmb.

Atunci când îmbracăo jachetă din piele sau una de biker, la ea o pereche de pantaloni lejeri în stil turcesc, bunicuțele trec drumul. Dar nu vă fie frică, e într-adevăr un băiat super :) Și vă poate ajuta să duceți geanta :)

Împotriva curentului

 

De mic copil a frecventat cursuri de karate și kung-fu. Artele marțiale i-au format caracterul. Sensul pentru disciplină și precizie. Cu toate că mai apoi a fost captat de lumea dansului, acesta a fost primul pas spre stilul de viață în mișcare. Treptat a descoperit și alte stiluri, unele mai exotice altele mai tradiționale. Însă în inima sa a rămas house dance și crearea propriilor coreografii.

Părinții și prietenii l-au susținut ca să-și împlinească visele, chiar dacă nu credeau că își poate câștiga existența dansând. Pe atunci puteau fi angajați  dansatori poate numai la secția balet la Teatrul Național. Însă a putut să-i convingă, că anume el, ar putea fi cel care va dobândi ceva. A predat dansul și în Hong-Kong ...

S-ar părea că a obținut ce și-a dorit și acum nu trebuie să se străduie. Are un nume, are experiență și ofertele de muncă nu i-au sfârșit. Dar el este altfel. Nu poate lenevi, muncește asupra sa. Acum lucrează asupra sa ca actor și s-a filmat într-un serial, care va apărea anul viitor. Noi vom aștepta nerăbdatori, la fel cum așteaptă copii Crăciunul, să-l vedem pe Sanchez în rolul principal.

 

Hugo Iced - EDT
Hugo Boss
Hugo Iced - EDT
estimam pe 19.6. la Dv.
Brățară din piele pentru bărbați LS1829-2/1
Lotus Style
Brățară din piele pentru bărbați LS1829-2/1
estimam pe 19.6. la Dv.

Backstage de la fimări sau Fii tu însuți în metrou și în garaj

 

În timpul fimărilor clipului Fii tu însuți cu Progy, am vizitat împreună cu Sanchez diferite locuri în Praga. În ciuda vremii umede și reci de la sfârșitul lui noiembrie Sanchez nu a pierdut buna dispoziție. Îngheța și dansa. Era ud, dar dansa. A dansat și în metrou. Îi mulțumim. Pentru tot. Pentru o zi frumoasă, pentru buna dispoziție și pentru întâlnirea inspirativă. Să sperăm că nu a fost ultima...