Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

212 VIP Men -apă după ras

212 VIP Men de la marca Carolina Herrera este un parfum lemnos oriental pentru bărbați, care se deschide cu note de fructul pasiunii, ghimbir, piper, lime și caviar. Mirosul apoi trece într-o inimă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

212 VIP Men de la marca Carolina Herrera este un parfum lemnos oriental pentru bărbați, care se deschide cu note de fructul pasiunii, ghimbir, piper, lime și caviar. Mirosul apoi trece într-o inimă picantă amestecată cu mentă, gin si vodcă. Baza ascunde chihlimbar, piele și note lemnoase.

Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

fructul pasiunii, ghimbir, piper, lime,caviar

inimă

menta, gin, condimente, vodca

Fundație

chihlimbar, piele, tonuri lemnoase

zile
:
ore
:
minute
:
secunde