Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

5th Avenue - deodorant spray 

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA166

Descriere

Acest parfum dulce-floare portretizează emoția pe 5th Avenue din New York City, forța, stilul și luxul. Pornirea proaspătă și ușor picantă a acestui parfum vă va încânta cu mandarine și bergamot exotice, care se dezvoltă treptat în mirosul de tuberoză indiană, piersic, nucșoară și iasomie delicată. Baza vă va încânta cu o mâncare moale de chihlimbar, lemn de santal și vanilie delicată. Este un parfum modern pentru uzul zilnic. Ea îi iubește foarte multe femei care nu o schimbă pentru nimic altceva. Ea este tovarășul lor credincios.

Avenue 5 a fost creată de Elizabeth Arden în 1996.

Compoziție

Cap

liliac, tei floare, magnolie, mandarin exotic, bergamot

inimă

Trandafir bulgar, violet, ylang-ylang, iasomie, tuberoza indiana, piersic, cuișoare, nucșoară

Fundație

ambra, mosc tibetan, lemn de santal, iris, vanilie

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden
zile
:
ore
:
minute
:
secunde