Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

5th Avenue - EDP TESTER

Această aromă floral-dulce descrie emoția   5. Avenue din New York City,  puterea stilul  și luxul ei. Notele de varf dau un start  ușor si proaspat  acestiu parfum din mandarina exotica si bergamota… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Această aromă floral-dulce descrie emoția   5. Avenue din New York City,  puterea stilul  și luxul ei. Notele de varf dau un start  ușor si proaspat  acestiu parfum din mandarina exotica si bergamota, care  treptat  trec in note  de tuberoze indiane, piersica, nucsoara și iasomie blânda. Bază se evideantiaza prin  chihlimbar moale,  lemn de santal si vanilie. Acesta este un parfum modern, pentru utilizare zilnica. Este indragit de o mulțime de femei care nu-l schimb pentru nimic altceva. Este însoțitorul lor de incredere.

5th Avenue creat de  Elizabeth Arden  în 1996.

Compoziție

Cap

liliac, tei floare, magnolie, mandarin exotic, bergamot

inimă

trandafir bulgar, violet, ylang-ylang, iasomie, tuberoza indiana, piersic, cuișoare, nucșoară

Fundație

ambra, mosc tibetan, lemn de santal, iris, vanilie