Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beauty - EDP

Brand: Calvin Klein
Frumusețea evocă puterea feminității și a sofisticării. Se surprinde spiritul unei femei a cărei frumusețe este ascunsă în ea, o femeie de unde își radiază frumoasa aură. Parfumul a creat trei… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Frumusețea evocă puterea feminității și a sofisticării. Se surprinde spiritul unei femei a cărei frumusețe este ascunsă în ea, o femeie de unde își radiază frumoasa aură. Parfumul a creat trei ingrediente principale: semințele Ambrette, care dau mirosului căldura, inima de iasomie care o ridică cu accent floral și lemnul de cedru în bază, care aduce o frumusețe șubredă și atractivă.

Flaconul de parfumare cuprinde curbe feminine senzuale. Inelul de argint metalic, îmbrățișând sticlă, exprimă tărie și încredere, în timp ce mirosul de aur din interior evocă strălucirea și frumusețea interioară a fiecărei femei. Închiderea de metal din argint se aseamănă cu formele sculpturale care sunt tipice colecției de modă Calvin Klein . Caseta elegantă lucioasă albă ridică inelul de argint din față. Interiorul cutiei radiază o culoare galbenă fină care încorporează căldură, lumină și strălucire. Nuanțele de argint și alb, reprezentând culorile Calvin Klein, reprezintă puritate și minimalism.

Parfumul a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

seminte Ambrette

inimă

iasomie

Fundație

lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde