Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beauty - EDP TESTER

Beauty este un parfum floral-verde pentru femei. Fiecare femeie eleganta, senzuala si curajos ea trebuie să aibă și să-l cedeze. Șeful irisului, bergamot si tonurile de verde vă reîmprospătați, inima… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Beauty este un parfum floral-verde pentru femei. Fiecare femeie eleganta, senzuala si curajos ea trebuie să aibă și să-l cedeze. Șeful irisului, bergamot si tonurile de verde vă reîmprospătați, inima lotus, ghimbir si orhideele uimi knotovky. Baza este format din lemn de santal, ambra si mosc.

Parfum a fost lansat în 2002.

Compoziție

Cap

iris, note verzi, bergamot

inimă

lotus, ghimbir, knotovka pădure, orhidee

Fundație

lemn de santal, ambra, mosc