Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Shimmering Heat - EDP

Brand: Beyoncé
Shimmering de căldură este mirosul de Beyonvé, care a fost inspirat de primele momente stadiul I, când farurile ei strălucitoare și ea poartă o rochie sequin. Acest parfum ar trebui să evoce o… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Shimmering de căldură este mirosul de Beyonvé, care a fost inspirat de primele momente stadiul I, când farurile ei strălucitoare și ea poartă o rochie sequin. Acest parfum ar trebui să evoce o atmosferă magică. Lăsați-vă note-șipru florale.

Parfumul este compus din piper roz, note verzi si frezie. La inima este orhidee, iasomie, trandafir si crin din vale. Baza este lichen, paciuli, mosc si vanilie. Sticla este albastru ca cerul de vară.

Navona parfum emis în 2017.

Compoziție

Cap

piper roz, note verzi, frezie

inimă

orhidee, iasomie, trandafir. lacramioare

Fundație

lichen, paciuli, mosc, vanilie