Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mr. Burberry - Deodorant Spray

Brand: Burberry
Mr.Burberry este proaspăt, un parfum lemnos pentru bărbați, care a văzut mai întâi lumina în 2016. Acest parfum este inspirat de Londra și se deschide cu note proaspete de grapefruit, tarhonul si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mr.Burberry este proaspăt, un parfum lemnos pentru bărbați, care a văzut mai întâi lumina în 2016. Acest parfum este inspirat de Londra și se deschide cu note proaspete de grapefruit, tarhonul si cardamom. Apoi se dezvoltă inima formată din frunze de mesteacăn, cedru și nucșoară. In bază se desfasoară un amestec de vetiver, lemn de guaiac si lemn de santal.

Compoziție

Cap

tarhon, cardamom, grapefruit

inimă

Lemn de cedru, nucsoara, frunze de mesteacăn

Fundație

vetiver, lemn de guaiac, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde