Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Amara - EDT

Brand: Bvlgari
Aroma Amara Pour Homme reprezintă o abordare originală a creării de parfumuri pe bază de apă. Jacques Cavallier a îmbogățit compoziția cu ingrediente nobile, care creează o atmosferă de lux în timp… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aroma Amara Pour Homme reprezintă o abordare originală a creării de parfumuri pe bază de apă. Jacques Cavallier a îmbogățit compoziția cu ingrediente nobile, care creează o atmosferă de lux în timp ce încearcă să mențină o apă distinctivă și o aromă mediteraneană. Numele Aqva Amara în italiană înseamnă "apă amară" și conferă tonurile amare ale unui neroli scufundat în apă. Umbra de neuitat a neroli transformă, de asemenea, mandarina siciliană într-o comoară prețioasă.

A fost lansat în 2014.

Mai multe informatii despre acest parfum vor fi oferite de revista noastra.

Compoziție

Cap

mandarin

inimă

neroli, tonuri de apă

Fundație

patchouli, tămâie

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde