Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria - EDP - SLEVA - poškozený celofán

Brand: Calvin Klein
mirosuri plăcute influențează sentimentele noastre și este o oglindă a sufletului nostru. Lumea știe parfumuri de mai mult de o mie de ani. Oamenii din diverse arome și a mituit ordine Zeii să se… Descriere și parametrii

Descriere

mirosuri plăcute influențează sentimentele noastre și este o oglindă a sufletului nostru. Lumea știe parfumuri de mai mult de o mie de ani. Oamenii din diverse arome și a mituit ordine Zeii să se roage pentru o recoltă bogată. Aveți o oportunitate unică de a descoperi, alaturi de Calvin Klein , parfumuri vraja. Femei frumoase, seducatoare si increzatoare nu se va face fără un parfum bun. Ei sunt interesați nu numai mirosul, ci și design-ul sticlei. parfum exclusiv într-o etichetă de pachet impresionant este o femeie de succes.

 

Introducem o apa de parfum Calvin Klein Euphoria - trebuie doar să se uite la caseta de argint elegant a ascunde o sticla te inspira la activitatea fara precedent. tactil impresionant de roz exprima senzualitate si catifelare. Acest lucru perfect, exclusiv apa parfum completează orice tinuta si sexul de apel al purtatorului.

Dragi doamne, pe care doriți să fie în centrul atenției și propriul design de apă de parfum mimeaza orhidee în floare? Nu este frică de a experimenta, pentru că vrei să fii memorabil? Deci , va trebui să comandați parfum de apă Calvin Klein Euphoria. Această apă de parfum fabulos este foarte potrivit pentru ploioasă și rece, deoarece chiar sub haine de iarnă, care fac captivant ei și distinctiv parfum oriental-floral. Dacă sunteți în căutarea nas cu un V mare, astfel încât nu există nici un motiv pentru a ezita cu comanda.

Compoziție

Cap

rodie

inimă

lotus, orhidee

Fundație

lemn de mahon, violet, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde