Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chance Eau Fraiche - Lapte de corp

Brand: Chanel
Eau Fraiche șansă este chiar mai ușor decât oricând înainte. Ubicuă, dar la fel de ușor ca o adiere, acest parfum surprins în orice moment. Pentru o experiență neașteptată care învăluie purtătorului… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eau Fraiche șansă este chiar mai ușor decât oricând înainte. Ubicuă, dar la fel de ușor ca o adiere, acest parfum surprins în orice moment. Pentru o experiență neașteptată care învăluie purtătorului și populează cu o prospețime îndrăzneață.

Parfum a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

Lămâie

inimă

zambilă de apă, iasomie

Fundație

teak, vetiver, patchouli, ambra si mosc alb