Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chance Eau Tendre - Lăptișor de corp

Brand: Chanel
Chance Eau Tendre este o altă completare a familiei de parfumuri Chanel . Este o aromă delicată și radiantă, cu elemente floral-fructate. Deveniți proprietarul acestui parfum și lăsați-l să se… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chance Eau Tendre este o altă completare a familiei de parfumuri Chanel . Este o aromă delicată și radiantă, cu elemente floral-fructate. Deveniți proprietarul acestui parfum și lăsați-l să se dezvolte pe deplin în frumusețea sa. Sticla de parfum va fi inconfundabilă pe raftul dvs. de parfumuri.

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

grapefruit, gutui

inimă

iasomie, zambile

Fundație

mosc, iris, Virginia cedru, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză