Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CK One - gel de duș cu un miros natural pur

Brand: Calvin Klein
Este un parfum ușor răcoritor conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați. CK One este parfum natural natural, identic cu noile tendințe. Parfumul CK One mărturisește personalitatea și, în… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Este un parfum ușor răcoritor conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați. CK One este parfum natural natural, identic cu noile tendințe. Parfumul CK One mărturisește personalitatea și, în același timp, se îndreaptă către un grup distinct intern care se identifică prin această abordare. Este un amestec răcoritor de tonuri de mosc și fructe pe bază de pădure.

Parfumul a fost lansat în 1995.

Compoziție

Cap
bergamota, cardamom, pepene galben, papaya, ananas
inimă

extract special de iasomie, violete, trandafir, nucsoara

Fundație

mosc alb, chihlimbar, mușchi de stejar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde