Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Miss Dior Le Parfum - EDP

Brand: Dior
Christian Dior extinde colectia de parfumuri Miss Dior cu un alt miros Miss Dior Le Parfum. Miss Dior Le Parfum este descris ca un parfum sofisticat și profund. Miss Dior Le Parfum aduce mai multă… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Christian Dior extinde colectia de parfumuri Miss Dior cu un alt miros Miss Dior Le Parfum. Miss Dior Le Parfum este descris ca un parfum sofisticat și profund. Miss Dior Le Parfum aduce mai multă feminitate și încredere in timpul seductiei.

Parfumul a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

mandarine

inimă

Trandafir bulgar, trandafir turcesc

Fundație

vanilie, ambra, paciuli