Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Light Blue - EDT TESTER

Un miros senzațional, uimitor și irezistibil, ca bucuria vieții. La prima respirație veți observa "mirosul viu" al Granny Smith, un parfum tânăr și strălucitor, bambus clar și culoarea clopotelor… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Un miros senzațional, uimitor și irezistibil, ca bucuria vieții. La prima respirație veți observa "mirosul viu" al Granny Smith, un parfum tânăr și strălucitor, bambus clar și culoarea clopotelor albastre. Apoi recunoașteți un miros specific de mosc, aducând un sentiment de prospețime omniprezentă.

Revista noastră vă va spune mai multe despre acest parfum.

Compoziție

Cap

Lamaie siciliana, verde Granny Smith Apple, clopot

inimă

iasomie, bambus, trandafiri albi

Fundație

lemn de cedru, plinătatea ambra, mosc

Parametrii

Origine
Italiană