Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pour Homme Intenso - EDP TESTER

Intenso Dolce & Gabbana Pour Homme este un parfum lemnos aromatice care emana eleganta si contrastul dintre puritatea, prospețimea și bogăția ton. Este în formă ca mirosul și emoția insktinktu.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Intenso Dolce & Gabbana Pour Homme este un parfum lemnos aromatice care emana eleganta si contrastul dintre puritatea, prospețimea și bogăția ton. Este în formă ca mirosul și emoția insktinktu. El emana puterea unui om cu un suflet mare, care își are rădăcinile în tradiția, dar delectează în lumea modernă. Compoziție se deschide cu Basilica si lavanda tonuri de apă dulce lui. Inima este florala cu note de busuioc și miere. Tutun înmoaie fân și tărâțe. Baza este format din note lemnoase, labdanum, ambra si mosc. Face campaniei a devenit un actor Colin Farrell.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

gălbenele, muscata, lavanda, bazlka, note acvatice

inimă

salvie, tărâțe, fân, tutun

Fundație

ambră, mosc, chiparos, lemn de santal, labdanum

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde