Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Prep Tommy Girl - EDT

Brand: Tommy Hilfiger Cod: pTH042

Descriere

Marca Tommy Hilfiger a lansat în 2011, parfum Eau de Prep Tommy Girl, care se clasează printre cele parfum elegant sportiv. Acesta este un parfum floral-fructat, care va completa tinuta ta perfecta finală. Lasă-te fermecat de mirosuri și nu vei regreta alegerea ta!

Compoziție

Cap

mere, violet, piper

inimă

trandafiri

Fundație

păducel, lemn de santal, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger sa nascut in New York si cariera ca designer a inceput in 1969 cu 150 $ si 20 de perechi de blugi. Produsele sale, cu toate acestea, sa dus repede la vânzări și, astfel, ar putea deschide în curând propriul atelier. Modelele sale se aseamănă cu exact umple golul cererii, astfel încât acestea să sigilat colecțiile lor. Haine confortabile și moderne în special pentru generația mai tânără, a câștigat rapid popularitate și a fost capabil Tommy Hilfiger in 1984 pentru a prezenta prima colectie, care a avut imediat primul loc în sectorul bărbați. Tommy Hilfiger este o figură de frunte în bărbați de moda. Astăzi oferă nu numai ceasuri și bijuterii, dar, de asemenea, întreaga îmbrăcăminte de la costume elegante la haine sport, lenjerie de corp după bărbați, femei și copii versiune. Totul parfumuri adăugate Tommy Hilfiger. La rândul său, de mileniu, piața a apărut parfum Tommy Hilfiger Libertatea. Libertatea înseamnă libertate, prin urmare, face ceea ce iti place, fie prin care doriți să fie. Cu toate acestea, cel mai popular parfumul este doamnelor mari Koln Tommy Girl.

Interesat de mult? Totul poate fi găsit în nostru revista.

Tommy Hilfiger
zile
:
ore
:
minute
:
secunde