Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Euphoria Essence - EDP

Brand: Calvin Klein
Calvin Klein Euphoria Essence este un parfum floral-fructat pentru femei, reprezinta legătura dintre tonurile de  senzualitate si efervescenta. Este nevinovat și senzual,  plin de energie și noi… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Calvin Klein Euphoria Essence este un parfum floral-fructat pentru femei, reprezinta legătura dintre tonurile de  senzualitate si efervescenta. Este nevinovat și senzual,  plin de energie și noi începuturi. Aroma  de  fructe suculente, flori delicate si lemn de casmir. Completat  cu notele picante de condimente și tonuri  seducătoare de ciocolată albă.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

piper, zmeură, mure

inimă

iasomie, crin, orhidee

Fundație

ciocolată, patchouli, lemn de cașmir alb