Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ferre Rose - EDT

Oda tinereții și feminității. Găsirea și surprinderea unui sentiment de feminitate plin de tonuri bogate, elegante și nobile - acesta a fost obiectivul principal al celebrului designer de modă… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Oda tinereții și feminității. Găsirea și surprinderea unui sentiment de feminitate plin de tonuri bogate, elegante și nobile - acesta a fost obiectivul principal al celebrului designer de modă italian Gianfranco Ferre în căutarea inspirației pentru parfumul său feminin dedicat lumii florilor grațioase unde domnește trandafirul nobil. Parfumul pentru femei Ferre Rose este o oda irezistibilă în tinerețe și feminitate. Îmbină cu măiestrie tonurile delicioase tremurânde ale cocktailului de fructe cu prospețimea strălucitoare a florilor frumoase, dominate de atractivitatea magică a gardeniei japoneze cunoscută sub numele de „kucchi”. Inima combină o cascadă răcoroasă de frezie și zambile de apă cu eleganța trandafirului și puritatea florilor portocalii. Apoi, există o coardă caldă de lemn exotic, care împreună cu vanilia și chihlimbarul creează baza sofisticată a întregului parfum.

Compoziție

Cap

pepene galben, rodie, mandarină, piersic

inimă

floare de portocal, trandafir, zambile de apă, frezie, floare gardenia japoneză

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, ambalaj

Parametrii

Origine
Italiană