Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green For Men - EDT

Brand: Nike
Culoarea ta, stilul tau. Ne plac toate culorile. Indiferent dacă preferați de culoare roșie sau violet, nu se poate contesta că culorile afecta sentimentele noastre, emotiile si starea de spirit.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Culoarea ta, stilul tau. Ne plac toate culorile. Indiferent dacă preferați de culoare roșie sau violet, nu se poate contesta că culorile afecta sentimentele noastre, emotiile si starea de spirit. Toată lumea are o culoare preferata, astfel încât să trezește sentimente de fericire. Mirosul de o serie de culori Nike au fost create pentru bărbați încrezători, independente și moderne și, fără îndoială, va oferi atenție împrejurimile.

Serie parfum de Nike Green Colors combină amestec perfect de fructe senzuale și citrice, cu un dram de scortisoara, care se sprijină pe baza cald chihlimbar.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Lamaie, Afrikaner, mere

inimă

scorțișoară, lemn de cedru

Fundație

patchouli, ambra si mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde