Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Honeysuckle - EDT

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA142
Variante produs (1):

Descriere

Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle este un parfum floral pentru femei proaspăt. A fost lansat în 2013. Acest parfum este Rodrigo Flores-parfumier Roux. Parfumul se deschide cu note de bergamota, lamaie, ceai verde, mandarina si mure. Apoi dezvoltă caprifoi, iasomie, ylang-ylang, din nou, ceai verde și neroli tunisian. Baza mirosului este piersic, mosc, ambră și mesteacăn.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, ceai verde

inimă

caprifoi, iasomie Arabiei, ylang-ylang

Fundație

piersic, mosc, mesteacan

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

...Mărimi
Elizabeth Arden
zile
:
ore
:
minute
:
secunde