Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Honeysuckle - EDT

Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle este un parfum floral pentru femei proaspăt. A fost lansat în 2013. Acest parfum este Rodrigo Flores-parfumier Roux. Parfumul se deschide cu note de bergamota,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle este un parfum floral pentru femei proaspăt. A fost lansat în 2013. Acest parfum este Rodrigo Flores-parfumier Roux. Parfumul se deschide cu note de bergamota, lamaie, ceai verde, mandarina si mure. Apoi dezvoltă caprifoi, iasomie, ylang-ylang, din nou, ceai verde și neroli tunisian. Baza mirosului este piersic, mosc, ambră și mesteacăn.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, ceai verde

inimă

caprifoi, iasomie Arabiei, ylang-ylang

Fundație

piersic, mosc, mesteacan