Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Homme Sport - EDT

Brand: Joop!
Homme Sport este un parfum aromat pentru bărbați în funcție de aerul oceanului este proaspăt și foarte atrăgătoare pentru femei. Pentru producerea acestui parfum rafinat în valoare de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Homme Sport este un parfum aromat pentru bărbați în funcție de aerul oceanului este proaspăt și foarte atrăgătoare pentru femei. Pentru producerea acestui parfum rafinat în valoare de Antoine Lie. menta conexiune, ghimbir, bergamot, piele, tonuri marine cu dulce floare, portocaliu creează o combinație perfectă de spumant, acoperit cu turcoaz și flacon roz, care atrage atenția la prima vedere.

 

Piața a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap
menta, bergamot, ghimbir
inimă
sare de mare, tonuri de mare, flori de portocal, piele
Fundație

Fasole Tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde