Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Instinct - EDT

Brand: David Beckham
Concentrat anume pe curaj  și energie. Această aroma se rasfrânge cu o furtuna de  prospetime imediată   datorită bergamotului  italian, în timp ce  amestecul  spumant de portocale  si mandarine ii… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Concentrat anume pe curaj  și energie. Această aroma se rasfrânge cu o furtuna de  prospetime imediată   datorită bergamotului  italian, în timp ce  amestecul  spumant de portocale  si mandarine ii oferă  un acord pricncipal de fericire. Tărie de caracter instinctiv și intuiție.  Combinatia  surprinzatoare a celor trei componente contraste, din inima parfumului deschide niste amestecuri de parfum cu adevarat  moderne. Căldură anasonului, vibratiile  subtile ale  cardamom picant și provocare  directa a puterii  de la piperul  jamaican  dezvăluie personalitatea neconvențională și fără compromisuri. Stridența  senzuală  plină de emoții. Acum intră în joc si  valul  de senzualitate continua   sub forma de  vetiver  prețios   și patchouli intens. Acesta  senzualitate este subliniata de atingerea  ambrei  albe. Aceasta este in incheierea  parfumului care redefineste codul  elegant de barbatie.

Compoziție

Cap

bergamota italiana, Orange, mandarin

inimă

anason stelat, cardamom, piper

Fundație

vetiver, paciuli, ambră albă

zile
:
ore
:
minute
:
secunde