Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

James Bond 007 Seven Intense - EDP

Brand: James Bond
James Bond 007 Seven Intensă de aceeasi marca a lui James Bond mens fougerově-orientale parfum pentru bărbați. În introducerea de a introduce mandarina, bergamot si mere. Dupa ce se desfasoara cu… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

James Bond 007 Seven Intensă de aceeasi marca a lui James Bond mens fougerově-orientale parfum pentru bărbați. În introducerea de a introduce mandarina, bergamot si mere. Dupa ce se desfasoara cu scorțișoară, piper alb, șofran și nucșoară, în inima parfumului, iar la sfârșitul unui cuvânt busteni din lemn de mahon, lemn de santal, piele, lemn de cedru, caramel, vanilie, mosc și ambră.

Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

mandarina, bergamota, mar

inimă

scorțișoară, piper alb, șofran, nucșoară

Fundație

lemn de mahon, lemn de santal, piele, lemn de cedru, caramel, vanilie, mosc, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde