Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Halloween Man - EDT

Brand: Jesus Del Pozo Cod: pJU046
Variante produs (1):

Descriere

Omul de Halloween este un parfum oriental de lemn pentru bărbații care nu se tem de nimic. Caracteristici puternice, proaspete, dulci, calde și fermecătoare. Se recomandă utilizarea în special în lunile de toamnă și de iarnă.

Lansat pentru prima dată în 2012.


Compoziție

Cap

martini, frunze de violeta, busuioc verde, mandarin

inimă

ghimbir, scortisoara, lavanda, floare de portocal tunisian

Fundație

piele, mosc, ambra, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Jesus Del Pozo

Un alt designer de moda care a reușit nu numai în lumea modei, dar și în lumea de parfumerie este spaniol Jesus Del Pozo. Premii nenumărate și douăzeci și șapte de ani de succes în industria modei sunt rezultatul carierei designerului profesionist în Madrid. El îmbrăcat cele mai frumoase femei din lume si-au strălucit prin el. Stilul său unic și inconfundabil aplicat chiar și în lumea cinematografiei și teatrului. Aroma sa are stil, și oferă un sticle de parfum tipic.

Jesus Del Pozo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde