Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jeu D´Amour L´Elixir - EDP

Brand: Kenzo
În 2016, el a introdus brandul Kenzo parfum mai feminin numit Jeu d`Amour L`Elixir. Acesta se deschide note de fructe proaspete de mandarine și mure, apoi rozvoní inimă florale și &icirc… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2016, el a introdus brandul Kenzo parfum mai feminin numit Jeu d`Amour L`Elixir. Acesta se deschide note de fructe proaspete de mandarine și mure, apoi rozvoní inimă florale și în cele din urmă fix mirosul de caramel, lemn de santal, paciuli, vanilie si rom. Alinta-te cu parfum senzual Kenzo Jeu d`Amour L`Elixir.

Compoziție

Cap
mure, mandarina
inimă
iasomie, tuberoza p>
Fundație
caramel, lemn de santal, paciuli, vanilie, rom

Parametrii

Origine
Franceză