Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kenzo Homme Night - EDT

Brand: Kenzo
Bărbatul, în conformitate cu care parfum este modelat este spontan, gata să riște un pic și Dotty foarte seducătoare. El nu se ia prea în serios și este distractiv să fie în jurul… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Bărbatul, în conformitate cu care parfum este modelat este spontan, gata să riște un pic și Dotty foarte seducătoare. El nu se ia prea în serios și este distractiv să fie în jurul valorii. Mirosul este descris ca fiind jucaus, interesant și energic. Despre tevírá cu grapefruit proaspat amestecat cu condimente , cum ar fi cardamom si coriandru. Inima lui este de la geranium și pelinul, cu indicii de mango, este compensat de fundul cald si seducatoare de boabe de tonka, vetiver si lemn de guaiac.

Compoziție

Cap
lamaie, cardamom, coriandru
inimă
pelinul, geranium, artemisia, mango
Fundație
vetiver, guaiac, Tonka

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde