Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kenzo Pour Homme - EDT

Brand: Kenzo
În chiar centrul oceanului veți găsi țara de bambus albastru. În primăvara dimineții ... Kenzo Pour Homme deschide o nouă dimensiune, se aventurează în aer plin de suspinuri. Privind la orizont,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În chiar centrul oceanului veți găsi țara de bambus albastru. În primăvara dimineții ... Kenzo Pour Homme deschide o nouă dimensiune, se aventurează în aer plin de suspinuri. Privind la orizont, aerul de mare vă conduce în față și vă simțiți atât de liberi. Primul parfum creat de mirosurile mării. Kenzo Pour Homme este plină de contraste uimitoare.

Compoziție

Cap
ozon, frunze verzi, bergamot, fenicul
inimă
nucșoară, cuișoare, salvie, nucșoară
Fundație
lemn de santal, cedru, vetiver, mușchi, paciuli, lemn de trandafir, iris

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde