Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Sheikh Al Shyookh - EDP

Brand: Kesley Berwin Cod: pKW011
Variante produs (1):

Descriere

Șeicul Al Shyookh este un parfum oriental-proaspăt pentru femei. Capul conține bergamotă și alte citrice, în inimă veți simți o combinație de tonuri de portocal, anason stelar, vanilie și lemn. Musc, ambergris, lemn de santal și lemn de agar completează compoziția. A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

citrice, bergamot

inimă
tonuri lemnoase, portocaliu, anason stelat, vanilie
Fundație
mosc, lemn de santal, ambrațar, lemn de agar (oud)

Parametrii

Origine
Arabă și orientală
Brand: Kesley Berwin

Marca Kelsey Berwin pune accent în procesul de fabricare a parfumurilor sale pe naturalețe, pe utilizarea ingredientelor și produselor naturiste, cât și pe accesibilitatea calității pentru fiecare. În aromele lor veți găsi cele mai pure ingrediente, pe care le oferă natura însăși. În afară de plante și arbori, este vorba și de rășini rare și 100% uleiuri esențiale. Datorită acestui fapt, parfumurile acestei mărci fac parte dintre cele unice și netradiționale, fie prin componență sau prin aroma finală.

Kesley Berwin
zile
:
ore
:
minute
:
secunde