Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Nuit Tresor Caresse - EDP

Brand: Lancome
La Nuit Caresse Tresor de Lancome este un parfum dulce lumină pentru femei. Primul lucru pe care vom lua sticla, care este ca o formă de diamant. Decorat cu panglica de satin si trandafiri. De ce ar… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

La Nuit Caresse Tresor de Lancome este un parfum dulce lumină pentru femei. Primul lucru pe care vom lua sticla, care este ca o formă de diamant. Decorat cu panglica de satin si trandafiri. De ce ar fi o bijuterie ar putea fi stocate într-un diamant. Parfumul este dulce orientală. Acesta este compus din bergamota, lychee, zmeura si piper roz. La inima va veti simti damasc (de asemenea, cunoscut sub numele de Regina Trandafirilor), flori de migdale și iasomie. Baza este mosc miros, boabe de tonka, orhidee, vanilie si multumit.

Parfum Acesta a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamota, lychee, zmeură, piper roz

inimă

damasc, migdale floare, iasomie

Fundație

mosc, tonka fasole, orhidee, vanilie, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză