Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Vie Est Belle - EDP 50 ml + loțiune de corp 50 ml

Brand: Lancome
La Vie Est Belle este un parfum fructat floral pentru femei, dupa Lancome de brand, care a fost creat în 2012. Conceptul acestui parfum este axat pe ideea de o frumusețe simplă și naturală, parfumul… Descriere și parametrii

Descriere

La Vie Est Belle este un parfum fructat floral pentru femei, dupa Lancome de brand, care a fost creat în 2012. Conceptul acestui parfum este axat pe ideea de o frumusețe simplă și naturală, parfumul este destinat tuturor celor care se pot găsi plăcere în lucrurile obișnuite.

Compoziție

Cap

pere, coacăze negre

inimă

iris, iasomie, flori de portocale

Fundație

vanilie, praline, boabe de tonka, paciuli

Parametrii

Origine
Franceză