Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Laura - EDT TESTER

Laura Biagiotti Laura este pur calm și liniștit. Sticla este materializat picătură cu ape de cristal bijuterie albastru strălucitor pe partea de sus. "Sufletul unei femei emană din marile adâncimi… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Laura Biagiotti Laura este pur calm și liniștit. Sticla este materializat picătură cu ape de cristal bijuterie albastru strălucitor pe partea de sus. "Sufletul unei femei emană din marile adâncimi ale ființei ei" , spune Laura Biagiotti, "și este ceea ce - i conferă o aură indefinibil și farmec , care este , probabil , o valoare ei cea mai prețioasă." Este un parfum moale, romantic, care nu va dezamăgi. Este cu acest parfum te simti confortabil in fiecare moment al zilei.

Compoziție

Cap

lamaie, petale portocalii, bergamot

inimă

iasomie, trandafir, frezie

Fundație

vetiver, lemn de cedru, mușchi

Parametrii

Origine
Italiană