Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roma Uomo - EDT

Parfum mediteranean pentru bărbati, care combină arta si cultura Romei. Roma Uomo este un miros de emoție și vitalitate excepționale, cu eleganță străveche și putere masculină. Subtilitatea sa… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfum mediteranean pentru bărbati, care combină arta si cultura Romei. Roma Uomo este un miros de emoție și vitalitate excepționale, cu eleganță străveche și putere masculină. Subtilitatea sa provine din tradiția romană de secole a aromelor și a uleiurilor esențiale. Compoziția rafinată Roma Uomo este la fel de vibrantă ca peisajul mediteranean.

Compoziție

Cap

grapefruit roz, busuioc, mandarin

inimă

lichen, muscata

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mușchi

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde