Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roma Uomo - loțiune după ras

Brand: Laura Biagiotti Cod: pLU073
Variante produs (1):

Descriere

Mirosul Mediteranei care îmbină arta și cultura Romei. Roma Uomo este mirosul senzației extraordinare și vitalității, cu o eleganță veche și o putere masculină. Finețea sa provine din tradiția romană veche de aromă și uleiuri esențiale. Compoziția rafinată a lui Romy Uomo este la fel de vibrantă ca peisajul din jurul Mării Mediterane.

Compoziție

Cap

grapefruit roz, busuioc, mandarin

inimă

lichen, muscata

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mușchi

Parametrii

Origine
Italiană
Brand: Laura Biagiotti

Laura Biagiotti a fost născut în 1943 în Roma. Ca prima doamna a scenei modei italiene prezintă două ori pe an de colectare de mare de moda. Numele ei nu pare doar femei, barbati si haine pentru copii, dar, de asemenea, accesorii, cum ar fi ochelari de soare, genți de mână, cravate, ceasuri și parfumuri. Primul parfum Fiori Bianchi a fost fondată în 1982. În 1994 el a creat primul parfum pentru barbati romi Uomo, apoi Laura și Genesis Pastel. Parfumuri sunt concepute femei moderne și bărbați carismatici.

Laura Biagiotti
zile
:
ore
:
minute
:
secunde