Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Marry Me! - EDP TESTER

Brand: Lanvin
Casatoreste-te cu mine! reamintește izbucnire de râs plină de bucurie și fericire. Esență fără griji de feminitate aduce cu sine visul de iubire - ca sigur amant îmbrățișează. La centrul de ea este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Casatoreste-te cu mine! reamintește izbucnire de râs plină de bucurie și fericire. Esență fără griji de feminitate aduce cu sine visul de iubire - ca sigur amant îmbrățișează. La centrul de ea este ascunsă de o pereche de ingrediente excepționale: clare portocala amara proaspăt din Tunisia și seducătoare Sambac iasomie. Conexiunile lor a creat fascinant "dragoste la prima vedere", completată de dulceață de fructe și delicatețe de ceai piersica iasomie. Sensual Sambac iasomie amortizează dulceață blând de magnolie ascuns într-o cascadă de petale de trandafir. Flori albe respiră o notă caldă pentru chihlimbarul nobil si mosc impetuos.

Feminin sticla, moderne prezintă panglică motiv conceput inițial în formă, care este încununat cu argintiu și ușor asimetric capac abstract sticla. Gâtul sticlei este decorat cu detalii chic în formă de panglici in ton fuchsia de studio Alber Elbaz, furnizarea întreaga piesă o nota de eleganta si fragilitate. Eleganta si stil sunt reflectate în caseta forma. Logo Marry Me! formează o semnătură, pe care am Lanvin, Albert Elbaz mână, spune de cele mai frumoase dintre toate momentele în care inima pereche începe să bată în același ritm.

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

Orange, iasomie Sambac, piersic

inimă

ceai de iasomie, trandafir, magnolie

Fundație

ambră, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde