Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

City Breeze For Him - EDT

Brand: Mexx
Oraș Breeze Eau de Toilette pentru el este o combinatie de note de apa si vetiver. Senzația de prospețime și libertate. Capul este un mar, busuioc si grapefruit. În centrul coardelor mare, salvie și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Oraș Breeze Eau de Toilette pentru el este o combinatie de note de apa si vetiver. Senzația de prospețime și libertate. Capul este un mar, busuioc si grapefruit. În centrul coardelor mare, salvie și violet frunze. Practic, puteti gasi lemn de cedru, vetiver deja menționate și patchouli.

Compoziție

Cap

mere, busuioc, grapefruit

inimă

salvie, frunze violet, acorduri de mare

Fundație

lemn de cedru, vetiver, paciuli

zile
:
ore
:
minute
:
secunde