Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Forever Classic Never Boring for Her- deodorant cu pulverizator

Brand: Mexx
Lăsați-vă fermecți de noul parfum clasic, atemporal Mexx Forever Classic Never Boring. Parfumul pentru femei conține un amestec amețitor de coacăze negre, frunze de violete și lemn de santal.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Lăsați-vă fermecți de noul parfum clasic, atemporal Mexx Forever Classic Never Boring. Parfumul pentru femei conține un amestec amețitor de coacăze negre, frunze de violete și lemn de santal. Descoperiți clasica atemporală, care nu se demodează și vă accentuiază personalitatea.

Aroma a fost lansată pe piață în anul 2018.

Compoziție

Cap

pere nashi, coacăze negre, mandarină, piersică,

Inimă

lotus, frunze de violete, acorduri acvatice

Fundație

lemn de santal, praline, mosc