Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bohemian Garden - EDP

În 2016, brandul a introdus parfumul viitoarei sale femei Naomi Campbell numită Boemia Garden. Această compoziție floral-fructat se deschide cu note proaspete de lamaie, pere și piersici flori. Apoi,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În 2016, brandul a introdus parfumul viitoarei sale femei Naomi Campbell numită Boemia Garden. Această compoziție floral-fructat se deschide cu note proaspete de lamaie, pere și piersici flori. Apoi, cuvântul de bușteni de bumbac, trandafir, crin, iasomie si floare de portocal în inimă și în cele din urmă "obține" lemn de cedru, lemn de santal, muschi, vanilie si mosc.

Compoziție

Cap

piersic floare, pere, lamaie

inimă

bumbac, trandafir, crin, iasomie, floare de portocal

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, muschi, vanilie, mosc