Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Obsession For Men - Loțiune după bărbierit

Brand: Calvin Klein
Aromă puternică, cu un amestec stimulator excepțional de extracte de plante, aditivi și arome rare de lemn. Conversia mirosului, unică pentru omul său, datorită compoziției sale. Calvin Klein… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Aromă puternică, cu un amestec stimulator excepțional de extracte de plante, aditivi și arome rare de lemn. Conversia mirosului, unică pentru omul său, datorită compoziției sale. Calvin Klein îmbogățit genul pasional al mirosului originar provocând elementul de foc masculin. "Bărbații au fost mereu pasionați - atât în muncă, cât și în dragoste, iar efortul meu a fost să creez un miros care să reflecte această determinare și foc" - Calvin Klein .

Parfumul a fost lansat în 1986.

Compoziție

Cap

mandarin, bergamota

inimă

lavandă, salvie, coriandru, usturoi, nucșoară

Fundație

ambra, mosc, paciuli, vetiver ulei, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde