Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

1 Million Privé - EDP

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne este mirosul bărbaților numit de 1 milion de Privé. Acest parfum lemnos oriental se bazeaza pe succesul de 1 milion de parfum în 2008. Acest parfum este foarte masculin si captivant si… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Paco Rabanne este mirosul bărbaților numit de 1 milion de Privé. Acest parfum lemnos oriental se bazeaza pe succesul de 1 milion de parfum în 2008. Acest parfum este foarte masculin si captivant si contine paciuli, boabe de tonka, tutun, rășină, mandarina și scorțișoară.

Compoziție

Cap

mandarina, scorțișoară

inimă

tutun, rășină

Fundație

paciuli, boabe de tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde