Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Olympea Aqua - EDT

Brand: Paco Rabanne
În 2015, el a introdus un brand Paco Rabanne Olympea parfum pentru femei, care a devenit imediat populare și foarte popular. Un an mai târziu, a venit parfumul Olympea Aqua, parfum proaspat, acvatice… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2015, el a introdus un brand Paco Rabanne Olympea parfum pentru femei, care a devenit imediat populare și foarte popular. Un an mai târziu, a venit parfumul Olympea Aqua, parfum proaspat, acvatice pentru fete si femei, care se lasă să fie răsfățat la fel ca și le place ei înșiși.

Compoziție

Cap
Petitgrain, bergamot calabreză, note de apa
inimă
floare de ghimbir
Fundație
lemn cașmir, sare, vanilie, ambră