Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pí - apă de toaletă cu pulverizator

Brand: Givenchy Cod: pGI022
Variante produs (1):

Descriere

Un bărbat care folosește Givenchy Pi ne scapă constant, dar îl descoperim constant, epitomul celui mai mare seducător. Acest om este un descoperitor, are un talent pentru știință. Pi vorbește despre voința sa de a acționa și despre dorința lui de a ajunge la extreme.

Parfumul a fost lansat în 1998.

Compoziție

Cap

rozmarin, mandarina, tarhon, busuioc

inimă

Benzoin, migdale, fasole Tonka

Fundație

cedru, zahăr brun, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Givenchy

Givenchy a fost infiintata la inceputul anului 50. zboară prima casa de moda și Met Audrey Hepburn, pentru care a început proiectarea haine. Din atelierul său vine în plus față de haine uimitoare și cosmetice și parfumuri, care se datorează unicitatea foarte popular. Givenchy parfum marca a sărbătorit la începutul un mare succes. Fața de marca a devenit o celebritate cuplu de renume mondial. Din colecția de parfumuri este ceva pentru toată lumea. Givenchy imbina modernitatea cu clasic și mai presus de toate, cu curaj.

Givenchy
zile
:
ore
:
minute
:
secunde