Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pí - apă de toaletă cu pulverizator

Brand: Givenchy
Un bărbat care folosește Givenchy Pi ne scapă constant, dar îl descoperim constant, epitomul celui mai mare seducător. Acest om este un descoperitor, are un talent pentru știință. Pi vorbește despre… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Un bărbat care folosește Givenchy Pi ne scapă constant, dar îl descoperim constant, epitomul celui mai mare seducător. Acest om este un descoperitor, are un talent pentru știință. Pi vorbește despre voința sa de a acționa și despre dorința lui de a ajunge la extreme.

Parfumul a fost lansat în 1998.

Compoziție

Cap

rozmarin, mandarina, tarhon, busuioc

inimă

Benzoin, migdale, fasole Tonka

Fundație

cedru, zahăr brun, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde