Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Red Man - deodorant 

Brand: Nike
Nike Red Omul este parfum senzual si increzator pentru bărbați. Woody aromă este amestecat cu o combinație de tonuri și scorțișoară picant exotic. Parfumul provine dintr-o linie de succes de culori.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Nike Red Omul este parfum senzual si increzator pentru bărbați. Woody aromă este amestecat cu o combinație de tonuri și scorțișoară picant exotic. Parfumul provine dintr-o linie de succes de culori. Ne plac toate culorile. Asa ca alege și ai meu. Și poate Nike Red Omul este cel potrivit pentru tine.

Produsul a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

lamaie, Afrikaner, calamondin

inimă

nuc, scortisoara, cardamom

Fundație

lemn de trandafir, patchouli, abanos

zile
:
ore
:
minute
:
secunde