Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Reveal Men - EDT

Brand: Calvin Klein
Calvin Klein Men Reveal reprezintă puterea, masculinitatea și curaj. Potrivit pentru barbatii care doresc să atragă atenția, să se angajeze și doriți să arate personalitatea lor puternica. Compoziție… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Calvin Klein Men Reveal reprezintă puterea, masculinitatea și curaj. Potrivit pentru barbatii care doresc să atragă atenția, să se angajeze și doriți să arate personalitatea lor puternica. Compoziție interesant se deschide cu arome proaspete de ghimbir, pepene galben și pere. Toate acestea este îmbogățit cu o picătură de coniac, care adaugă un ton compoziție aromatică. Inima parfumului pătrunde agave, piele de căprioară și salvie. Această compoziție senzuală încheie nota de ambra si vetiver.

Parfumul Reveal Barbatii nu pot rezista nici o femeie. Nu-ți fie frică pentru a arăta personalitatea ta și bucurați-vă la maxim în fiecare zi. Fața de campania de publicitate este actorul Charlie Hunnam.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

pepene galben, ghimbir, pere rachiu, mastic

inimă

sare, piele de căprioară, agave, salvie

Fundație

chihlimbar, boabe de tonka, vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde