Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sea & Sun In Cadaqués - EDT

Parfumul de dama   Sea & Sun In Cadaqués  este simbolul stilul de viață liniștită si placuta  din satul Cadaqués. Aici Dalí si-a  întâlnit soția și muza Galu. Sea & Sun din Cadaqués este apă de… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumul de dama  Sea & Sun In Cadaqués este simbolul stilul de viață liniștită si placuta  din satul Cadaqués. Aici Dalí si-a  întâlnit soția și muza Galu. Sea & Sun din Cadaqués este apă de toaletă pentru  zilele lungi si  calduroase de vara. Flaconul  din  sticlă cizelat cu o tentă albăstruie a fost creat în spiritul noului parfum modern de la marca Salvador Dali. Linii curate si simple, împodobite cu gravuri inspirate din pictura renumita a masterului  "Afrodita  din  Knid".

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

mandarina, caise, coacaze negre

inimă

frezie, crin albastru de apă, floare de lotus

Fundație

lemn de cedru, mosc, ambră