Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Strictly - EDT

Brand: Jil Sander
Strict din Jil Sander brand este un parfum oriental condimentat pentru oameni care iubesc acțiune și aventură. În primul rând te simți un frunze de dafin și piper alb la început,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Strict din Jil Sander brand este un parfum oriental condimentat pentru oameni care iubesc acțiune și aventură. În primul rând te simți un frunze de dafin și piper alb la început, apoi vin miros impetuos de cardamom si nucsoara, și în final încununat de mirosul de vetiver, lemn de cedru si boabe de tonka.

 

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap
piper alb, frunze de dafin
Inimă
cardamom, nucsoara
Fundație
vetiver, lemn de cedru, boabe de tonka
zile
:
ore
:
minute
:
secunde