Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Terre D´Hermes Eau Trés Fraiche - EDT

Brand: Hermes Cod: pHS052
Variante produs (1):

Descriere

Terre D'Hermes Eau Fraiche Trés energetic parfum de citrice pentru barbati. Mirosul de curățenie și prospețime este perfect pentru utilizarea de zi cu zi. Timeless Flacon parfum Terre D'Hermes Eau Fraiche Trés este sofisticat într-un stil simplu.

Hermes Terre D'Hermes Eau Fraiche Trés a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

portocaliu, note de apa, citrice

inimă

geranium

Fundație

note lemnoase, cedru, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Hermes

Compania Hermès a existat timp de peste 150 de ani. Fondatorul companiei, Thierry Hermes șei cai de modă și hamurile. Numai a doua generație a familiei este axat pe producția de bunuri din piele, casete de bijuterii, ceasuri de mână și articole de toaletă. În lumea modei este cunoscut în primul rând pentru eșarfe sale, care a avut de multe o celebritate. De acolo a fost doar un pic pentru a parfumuri. Parfumuri Hermès sunt spumante, sublinia stilul distinctiv al tuturor celor care le folosește.

Hermes
zile
:
ore
:
minute
:
secunde