Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Orchid - body spray

Brand: Tom Ford
Black Orchid este un parfum floral oriental pentru femei de Tom Ford, care a fost creat în 2006. Introducerea combină lămâie, bergamotă, tuberculi, coacăze negre, mandarine, ylang-ylang, iasomie și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Black Orchid este un parfum floral oriental pentru femei de Tom Ford, care a fost creat în 2006. Introducerea combină lămâie, bergamotă, tuberculi, coacăze negre, mandarine, ylang-ylang, iasomie și gardenie. Inimile includ tonuri florale-fructe, cu tămâie, ambră, patchouli, vetiver, lemn de santal, vanilie și ciocolată.

Orhideea Neagră este la modă și în același timp atemporală!

Compoziție

Cap

lămâie, bergamot, abces, coacăz negru, mandarin, ylang-ylang, iasomie, gardenie

inimă

orhidee, lotus, condiment, fructe

Fundație

tămâie, chihlimbar, patchouli, vetiver, lemn de santal, vanilie, ciocolata