Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Orchid Soleil - EDP

Brand: Tom Ford
Noul parfum Orchid Soleil pentru femei de la marca Tom Ford prezinta o versiune de vara a popularului parfum Black Orchid , a cărui vânzare a fost lansat în 2006. Orchid Soleil parfum senzual e,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Noul parfum Orchid Soleil pentru femei de la marca Tom Ford prezinta o versiune de vara a popularului parfum Black Orchid , a cărui vânzare a fost lansat în 2006. Orchid Soleil parfum senzual e, creat de Sonia parfumérka Constant. Parfum ascunde un razele strălucitoare ale soarelui de vară, iar introducerea acestuia va va incanta cu note picante de piper roz, portocală amară și chiparos. Inima este format din crin roșu și tuberoză. Practic poate descoperi orhidee, paciuli, vanilie si crema de castane.

 

Vanzarile de parfum a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap

Chiparos, portocaliu amar, ardei roșu

inimă

crin roșu, tuberoze

Fundație

orhidee, paciuli, vanilie, crema de castane

zile
:
ore
:
minute
:
secunde